Google Analytics
Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Ved besøk på nettsidene våre, blir IP-adressen registrert. (En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskin og dermed til en enkeltperson.) De som besøker nettstedet opplyses imidlertid om og kan reservere seg mot Google Analytics’ bruk av informasjonskapsler til innsamling av analysedata.

Google Analytics er satt opp slik at IP-adressene kun blir behandlet i anonymisert form. Opplysningene kan således bare behandles i avidentifisert form, og slik at de ikke kan knyttes til enkeltpersoner. Formålet med vår bruk av Google Analytics er å utarbeide statistikk som vi bruker til å utvikle og forbedre informasjonen på sidene du besøker. Statistikken gir kunnskap om tallet på personer som besøker de ulike sidene, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra, og hvilke nettlesere og hvilke enheter (PC/mobil/nettbrett) som blir brukt.

www.google.com/analytics/terms/no.html

Facebook
Våre sider importerer arrangementer fra Facebook. Dersom du er pålogget Facebook deler du data med dem om at du har besøkt oss. 

Databehandlingsansvarlig 
Escape Sartor ved daglig leder er behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger. Våre ansatte svarer på spørsmål fra personer som får eller kan få personopplysningene sine behandlet av oss.

Kontakt: post@escape-norway.no